Schneider Electric, globalni specijalist za upravljanje energijom i automatizaciju, predstavio je Galaxy VX, učinkovit i kompaktan trofazni uređaj za neprekidno napajanje energijom (UPS) koji se jednostavno implementira te donosi fleksibilne načine rada za velike pogone, podatkovne centre i aplikacije koje su od važnosti za poslovanje.

Galaxy VXse može pohvaliti rasponom snage od 1000KW do 1500KW u jednom modulu te još većim kapacitetima kada je riječ o konfiguracijama s više modula.

Galaxy VXse može integrirati s rješenjima za upravljanje energijom kompanije Schneider Electric te donosi fleksibilne načine rada kako bi se optimizirala učinkovitost IT okruženja:

  • Način rada s dvostrukom konverzijom (Double Conversion Mode): Zahvaljujući načinu rada s dvostrukom konverzijom, Galaxy VXsmanjuje gubitke pri prijelazima koristeći tehnologiju konverzije na četiri razine. Smanjeni prijelazni stres omogućuje veću pouzdanost i nižu stopu zastoja u radu.
  • Ekonomični način rada Eco Mode: Galaxy VXnudi uobičajeni ekonomični način rada koji rezultira učinkovitošću do 99 posto.
  • Način rada ECOnversion:Ovdje je riječ o hibridu između gornja dva načina rada,Eco ModeaiDouble Conversion Mode ECOnversionrezultira učinkom dvostruke konverzije, zajedno s učinkovitošću do 99 posto.

Podijeli:

 

Vezane objave