U srijedu 23. listopada 2019. održat će se jedanaesta konferencija Sagena Security Day u Hotel Aristos u Zagrebu. Konferenciju posvećenu IT sigurnosti organiziramo zajedno s našim partnerom tvrtkom McAfee. Ove godine po prvi puta će se govoriti o novom rješenju, McAfee MVISION Cloud.

MVISION Cloud je sigurnosno rješenje za zaštitu podatka u oblaku (cloud access security broker – CASB). MVISION Cloud je rješenje koje je izvorno izgrađeno u oblaku te štiti podatke tamo gdje se nalaze – u oblaku. Sigurnosni stručnjaci iz McAfeea će nam osim zaštite u oblaku održati prezentaciju o sigurnosnim strategijama protiv nepredvidivih napada.

Na konferenciji će se pridružiti i stručni savjetnik u Zavodu za sigurnost informacijskih sustava koji će održati predavanje o Zakonu o kibernetičkoj sigurnosti operatera ključnih usluga i davatelja digitalnih usluga (NIS Direktiva EU). Na to će se nadovezati stručnjak iz Jadranskog naftovoda od kojega ćemo čuti kakav je njihov pristup kibernetičkoj sigurnosti, kako pomiriti zahtjeve visoke sigurnosti i slobodnog protoka informacija te zaštititi kritičnu infrastrukturu.

Cilj konferencije je predstaviti najnovije trendove u industriji, te upoznati najnovija rješenja u IT sigurnosti.

Real-time obavijesti i novosti možete pratiti preko Sageninog facebook profila. Više detalja o konferenciji možete naći na našim web stranicama: www.sagena-sd.com 

Požurite, jer rok za prijavu je 18.10.2019.

Podijeli:

 

Vezane objave