Vodeći hrvatski kripto startup Revuto pokreće kartični program za bolju kontrolu pretplata, a uz to najavljuje i veliku crowdfunding kampanju kojom planira osigurati sredstva za iduću fazu svog poslovanja. Kampanja će trajati samo 24 sata, a moći će sudjelovati isključivo 1.500 ulagača koji će dobiti udio u kompaniji i projektima. Prikupljanje sredstava kreće u utorak, 18. travnja.

Pokretanjem kartičnog programa, Revuto korisnici dobit će priliku koristiti virtualne debitne kartice za plaćanje i kontrolu pretplata. Njih će moći nadopunjavati s vlastitih debitnih ili kreditnih kartica i preko kriptovaluta, a glavni cilj je pružanje privatnosti i zaštite od neželjenih troškova. Virtualna kartica omogućit će korisniku da na jednom mjestu ima pregled svih svojih pretplata te da odlučuje kada koju od njih želi aktivirati, ugasiti ili prenositi na druge korisnike. Investiranjem na Bitcoin mreži investitori će, osim udjela u kompaniji, dobiti i povrat do 15 posto investicije u REVU tokenu. REVU token listan je u kripto mjenjačnicama, a daljnjim rastom kompanije kroz predstavljanje debitnih kartica očekuje se i rast njegove vrijednosti. Sve to potencijalno može dovesti do brzog povrata investicije.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Vedran Vukman, CEO i suosnivač Revuta

Crowdfunding kampanja počet će u utorak, 18. travnja i trajat će samo 24 sata, a svoje mjesto među samo 1.500 odabranih ulagača može se rezervirati na linku.

Podijeli:

 

 

Vezane objave