Uz podršku Cardana, najatraktivnije blockchain platforme u svijetu, hrvatski Revuto izlazi na prvi token sale na ovoj platformi s ciljem prikupljanja 8 milijuna eura. Privatni token sale kreće  3. svibnja, a public sale kreće 18. svibnja.

Token sale podrazumijeva da se investicija ne prima u uobičajenim stranim valutama poput dolara ili eura, već u kriptovaluti, točnije ADA valuti, službenoj valuti platforme Cardano. Time se hrvatski Revuto stavlja na mapu kao prvi projekt koji će dobiti financiranje u toj valuti.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Cardano je najatraktivnija blockchain platforma na svijetu, a zamišljen je kao razvijeniji blockchain treće generacije koji kombinira osobine prethodnih generacija i mijenja se kako bi ispunio nove potrebe svojih korisnika.

U posljednjih nekoliko godina bilježi se snažan rast prihoda od pretplata, a očekivanja su velika. Prosječni europski potrošač troši 130 eura mjesečno na pretplate, što čini oko 5 posto ukupnih mjesečnih troškova. Gotovo petina potrošača nikada ne provjerava svoje pretplate, zbog čega polovica njih često plaća proizvode i usluge koje ili više ne koriste ili ih ne smatraju vrijednima novcu.

Revuto je hrvatski fintech startup koji će potpuno redefinirati iskustvo upravljanja pretplatama i svojim klijentima tako uštedjeti vrijeme, energiju i novac.

Glavni proizvod Revuta je mobilna aplikacija, rješenje za upravljanje pretplatama putem jedinstvenog sučelja, koja pomaže korisnicima da drže pod kontrolom svoje periodične troškove povezane s pretplatama. Uz aplikaciju, Revuto ekosustav čine i REVU token i platforma za mikro zajmove, od kojih svaki igra svoju ulogu u vraćanju dijela vrijednosti koje ekosustav generira svojim korisnicima. (foto: Revuto tim Vedran Vukman i Josipa Majić)

Podijeli:

 

 

Vezane objave