Infobipova developerska konferencija Shift doživjet će svoje prvo američko izdanje u utorak 23. svibnja u Miamiju. Muzej Perez, prepoznatljiva znamenitost Miamija, ugostit će govornike, kompanije i posjetitelje koji većinom dolaze iz SAD-a, te Južne Amerike i Europe. Hrvatska developerska konferencija prvim će događajem na drugom kontinentu napraviti iskorak prema povezivanju i osnaživanju globalnog developerskog ekosustava.

Muzej Perez Miami

Uz okupljanje developera, cilj konferencije je i približiti Infobip američkoj developerskoj zajednici, te time nastaviti jačati otisak prvog hrvatskog jednoroga u SAD-u. Organizatori ističu kako je Miami odabran zato što je grad koji se ubrzano razvija kao novo tehnološko središte, a Shift u tom gradu žele učiniti godišnjim događajem koji će vremenom rasti i postati prepoznatljivim na američkoj i međunarodnoj tech sceni.

Cjelodnevni program Shifta u Miamiju otvorit će programer videoigara koji stoji iza više od 180 naslova, među kojima su najpoznatiji Doom, Quake i Wolfenstein John Romero. Romera se naziva još i ocem takvog tipa videoigara, takozvanih First Person Shooter-a (FPS), a u Miamiju će podijeliti svoje bogato iskustvo stečeno tijekom više od 30 godina rada u gaming industriji.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Uz njega, na konferenciji će predavanje održati još 15 govornika, developerskih stručnjaka koji dolaze iz poznatih tehnoloških kompanija među kojima su Postman, Gitlab, Cloudlfare, Elastic i Hashicorp. Teme obuhvaćaju različite aspekte današnje industrije, uključujući i sveprisutnu umjetnu inteligenciju te njezin utjecaj na developersku profesiju.

Uz Miami, Infobipov Shift će se i ove godine održati u Zadru 18. i 19. rujna.

Podijeli:

 

 

Vezane objave