Canon Europe je objavio kako je s nakon testne faze prvi kupac 64-inčnog stroja Océ Colorado 1640, koji tiska na materijale iz role u regiji EMEA, njemačka tvrtka Comdatek GmbH odlučila kupiti ukupno pet tih tiskarskih strojeva.

U Comdatekovu proizvodnom pogonu u Hückelhovenu kraj Mönchengladbacha dvama će se tiskarskim strojevima, kupljenima ranije tijekom 2017. godine, pridružiti još tri uređaja Océ Colorado 1640 s novom tehnologijom Canon UVgel.

Tvrtka specijalizirana za digitalni tisak promotivnih i reklamnih materijala dodala je prvi Océ Colorado 1640 svojim tiskarskim strojevima s lateksom i ekootapalima. Želja im je povećati produktivnost u sklopu plana daljnjeg poslovnog rasta.

Prvi je tiskarski stroj Océ Colorado u Comdatek stigao u ožujku 2017. prije njegova službenog tržišnog predstavljanja na sajmu FESPA 2017. Comdatekov tim ga je testirao u raznim primjenama s naglaskom na postere i reklamne materijale s pozadinskim osvjetljenjem. Zbog performansi tog tiskarskog stroja i pouzdane podrške dobivene od Canona tijekom testne faze, tim na Comdatekovu čelu odlučio se za povećanje ulaganja u novu opremu.

Ograničenja prevladavajuće tehnologije tiska na materijale iz role bila su ključan čimbenik u Comdatekovoj prvotnoj odluci da u poslovanje uvede tehnologiju Canon UVgel

Podijeli: