Blockchain Hub Split, organizacija koja okuplja blockchain zajednicu u Splitu, organizira prvu BlockSplit konferenciju, koja ima za cilj okupiti 600 programera i poduzetnika. Konferencija će se održati od 27. do 28. travnja 2018. na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

BlockSplit konferencija je jedinstvena prilika za sve programere i poduzetnike koji u budućnosti žele raditi u toj brzo rastućoj tehnologiji i pokrenuti uspješne blockchain projekte. Cilj konferencije je sudionicima omogućiti uvid u razvoj i primjenu blockchain tehnologije kako bi potom mogli nastaviti razvijati projekte unutar svojih zajednica.

Konferencija će pružiti niz programerskih i poslovnih radionica, prezentacija te prilika za umrežavanje.

Prvi dan konferencije sastoji se od radionica, dok drugi dan sadrži predavanja predavača poznavatelja blockchain tehnologije. Radionice su osmišljene na način da obuhvaćaju najvažnije dijelove blockchain tehnologije, a uz iskusne mentore, svakom će programeru omogućiti znanja i vještine potrebne za razvoj vlastitih blockchain projekata.

Drugi dan donosi napredna predavanja o programerskim temama (Development talk track) i sveobuhvatna predavanja o ekonomskim i poslovnim temama (Business talk track). Developmet talk će pružiti programerima uvid u mogućnosti primjene blockchain tehnologije te izazove s kojima se mogu susresti, dok će sudionici na Business talk dijelu naučiti najbitnije o poslovnim modelima, marketingu i svemu onome što svaki projekt čini uspješnim. Business talk namjenjen je onima koji blockchain mogu primijeniti na poslovanje ili pokrenuti posao u toj tehnologiji.

Programeri i poduzetnici će tijekom 2 dana trajanja konferencije imati priliku čuti mentore i predavače koji su sudjelovali u uspješnim blockchain projektima: Peter Todd (Bitcoin Core Contributor), Paul Janowitz (Community Lead u Monerou), Bruno Škvorc (CEO Bitfallsa), Alvaro Rodriguez (direktor marketinga u Bitboostu), Sulejman Sarajlija (Lead developer Altcoina), Vasja Bočko (CEO IRYO networka), Mislav Javor (CEO AMPneta), Luka Klancir (COO Async Labsa) i Andrew Lekar (Lead developer u Bitboostu)…

Podijeli: