U tijeku su pripreme za još jednu HROUG konferenciju, 22. po redu. I ove godine HrOUG konferencija biti će najveće i najznačajnije godišnje okupljanje Oracle zajednice u Hrvatskoj i regiji.

Na konferenciji se predstavljaju najbolja rješenja realizirana u periodu od prošle konferencije, prezentiraju se i analiziraju novosti, prije svega na Oracle području, ali jednako tako i u ostalim područjima vezanim za IT razvoj i implementaciju.

Programski odbor konferencije HrOUG 2017 čine: dr.sc. Leo Mršić (IN2data), predsjednik; Dario Bilić (Bilog) – za APEX dio; Nikola di Giusto (Infosistem) – za DBA dio; Ninoslav Čerkez (In2) – za Development dio; dr.sc. Branko Mihaljević (RIT Croatia) – za Java dio; dr.sc. Velimir Srića (EFZG) – za smart data dio; Tihomir Saić (HEP) – za Best practicies dio. U izradi programa surađuje se sa Slovenskom udrugom Oracle korisnika SiOUG: Aljaš Mali (Abakus plus) za APEX i Jože Senegačnik (DBProf) za DBA dio.

Dosada pripremljen program konferencije možete vidjeti ovdje, a prijaviti se možete na stranicama konferencije od 1. rujna.

Podijeli:

Vezane objave