Hrvatski Telekom i hub:raum Deutsche Telekoma, u suradnji s ostalim partnerima otvaraju prijave na svoj drugi po redu Hack it! hackathon, 24-satni intenzivni rad za inovativne programere, dizajnere i ostale motivirane pojedince ili grupe koje žele realizirati nova kreativna rješenja za suvremenu komunikaciju u digitalnom svijetu.

HT-ov hackathon se kompleksnošću postavljene teme i snažnom konkurencijom već prve godine pokazao kao jedan od najzahtjevnijih hackathona u regiji, uz podršku hub:rauma koji je u stalnoj potrazi za inovativnim tehnološkim rješenjima. Poseban partner Hack it!a je Microsoft, čiji će stručnjaci biti mentori sudionicima, a na događaju će predstaviti i svoja različita tehnološka rješenja.

Ovogodišnji Hack it! hackathon, zakazan za 28. i 29. listopad, osim prijavljenih timova, ugostit će preko 130 stručnjaka, mentora te ostalih gostiju iz startup zajednice. Od prijavljenih se očekuje 24 sata hakiranja, kreativnosti i inovacija uz pomoć vrhunskih stručnjaka, a rad koji ponudi najbolje rješenje osvaja nagradu u iznosu od 30.000 kuna, mogućnost realizacije svoje ideje u sklopu hub:raum start-up akceleratora Deutsche Telekoma te druge bogate nagrade partnera.

Hack it! hackathon dio je šireg projekta STEM hub Hrvatskog Telekoma, u suradnji s Core Communication Product Marketing EU timom iz Bonna i Zagreba i prilika je za sve one koji žele poticati razvoj vještina u znanosti, tehnologiji, inženjerstvu i matematici.

Prijavite se na Hack it! hackathon može od 5. rujna do 8. listopada.

Podijelite: