Da bi poslovne informacije imale veću vrijednost, one trebaju biti dostupne skoro u realnom vremenu jer jedino tako tvrtka može biti uspješnija od konkurencije. Zbog toga tradicionalne relacijske baze podataka često nisu dovoljno brze i kako bi se dobile zadovoljavajuće performanse moraju se koristiti namjenske baze za analitiku.

Partner za implementaciju Exasol rješenja na području Hrvatske, tvrtka Megatrend poslovna rješenja 28. veljače u hotelu Aristos u Zagrebu organizira predstavljanje Exasol samooptimizirajuću analitičku in-memory bazu podataka. Sudionici predstavljanja imati će priliku saznati o konkretnim case study Exasola te saznanti njene tehničke karakteristike i funkcionalnosti i moći postavi pitanja stručnjacima iz Exasola, Megatrenda i korisnicima baze iz velikih sustava.

Exasol je najbrža in-memory analitička baza na svijetu, inteligentna i visoko učinkovita, omogućuje masivno paralelno procesiranje zahtjeva i upita, skalabilna i fleksibilna razvijena na inovativnim algoritmima.

Sudjelovanje na događanju je besplatno uz prijavu na e-mail: event@megatrend.com. Uz napomenu da je broj mjesta ograničen.

Podijeli:

 

Vezane objave