Konferencija Power of Data u organizaciji tvrtke Megatrend poslovna rješenja, Platinum IBM Business partnera, i poslovnog tjednika Lider održat će se 12. listopada 2018. godine u hotelu Academia u Zagrebu.

Cilj konferencije je postojećim i potencijalnim korisnicima predstaviti uspješna poslovna rješenja koja omogućavaju transformaciju poslovnih rezultata u svakoj industriji.

Stručnjaci iz Megatrend poslovnih rješenja predstavit će aktualna rješenja iz područja pohrane podataka i poslovne analitike, a zajedno sa svojim klijentima i njihova iskustva s primjenom tih rješenja te kako su ona doprinijela njihovoj poslovnoj prednosti.

Konferencija je namijenjena direktorima tvrtki, direktorima financija i kontrolinga, IT stručnjacima…

Na konferenciji saznajte više:

  • o obradi velikih količina podataka putem suvremenih tehnologija i alata otvorenog koda (Hortonworks Data Platform)
  • kako postići bolju učinkovitost i automatizirati donošenje brzih i preciznih odluka korištenjem optimizacijskih rješenja
  • što poduzećima omogućava veliki napredak u performansama i mogućnostima korištenja IBM Power9 procesora
  • iz prve ruke kako su naši klijenti pomoću naših rješenja iz područja pohrane podataka i poslovne analitike unaprijedili svoje poslovanje

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja poznata je po kvalitetno objedinjenim uslugama iz područja informatičkih tehnologija i poslovnih rješenja, pri čemu se posebno ističu rješenja iz područja poslovne analitike, pohrane podataka, usluge data centra i nova rješenja u cloudu.

Više informacija i registracija na http://lider.events/power-of-data/

Podijeli:

Vezane objave