Tradicionalna godišnja konferencija Power of Data tvrtke Megatrend poslovna rješenja održat će se 18. listopada 2019. godine u hotelu Academia u Zagrebu.

Na konferenciji će stručnjaci iz Megatrend poslovnih rješenja zajedno s inozemnim predavačima predstaviti uspješna poslovna rješenja koja omogućavaju transformaciju poslovnih rezultata u svakoj industriji.

Teme ovogodišnje Megatrendove konferencije su: kako ubrzati poslovanje uz pomoć umjetne inteligencije; što je SQream baza podataka i zašto je bolja od tradicionalnih baza; što je Megatrend unaprijedio za ekskluzivnu trgovinu vodećih svjetskih modnih brandova; kako prezentirati priču vašeg poslovanja pomoću Dashboarda i Storyja unutar IBM Cognos Studija. Sudionici konferencije moći će isprobati IBM-ov PowerAI Vision na Megatrendovoj demo prezentaciji te saznati kako je Megatrend opstao dugih 30 godina.

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja poznata je po razvoju i isporuci poslovnih rješenja baziranih na najnovijim tehnologijama iz područja poslovne analitike, Big Data, AI-ja, power računala i sustava za pohranu podataka, vlastitom podatkovnom centru te razvoju inovativnih softverskih rješenja.

Podijeli:

 

Vezane objave