Konferencija Power of data 2019 u organizaciji tvrtke Megatrend poslovna rješenja, Platinum IBM Business partnera, i poslovnog tjednika Lider održat će se 22. ožujka 2019. godine u hotelu Academia u Zagrebu.

Cilj konferencije je postojećim i potencijalnim korisnicima predstaviti uspješna poslovna rješenja koja omogućavaju transformaciju poslovnih rezultata u svakoj industriji.

Stručnjaci iz Megatrend poslovnih rješenja predstavit će aktualna rješenja iz područja poslovne analitike i power servera, a zajedno sa svojim klijentima i njihova iskustva s primjenom tih rješenja te kako su ona doprinijela njihovoj poslovnoj prednosti.

Na konferenciji saznajte:

  • koju ulogu kognitivne platforme mogu imati u razvoju i transformaciji poslovanja te kako pokrenuti i realizirati projekte iz domene poslovne analitike i podatkovne znanosti
  • koje nove mogućnosti analize podataka donosi nova verzija IBM Cognosa
  • iz prve ruke kako su naši klijenti pomoću rješenja iz područja pohrane podataka i poslovne analitike unaprijedili svoje poslovanje
  • što je vođena samoposlužna analitika i zašto je presudna za menadžerske poslovne uvide
  • zašto je IBM Power9 najučinkovitija platforma za SAP HANA sustave
  • prednosti koje donositelji poslovnih odluka ostvaruju korištenjem aktivnih izvještaja na mobilnim uređajima

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja poznata je po razvoju i isporuci kvalitetnih poslovnih rješenja baziranih na najnovijim tehnologijama iz područja poslovne analitike, power računala i sustava za pohranu podataka, vlastitom data centru te razvoju inovativnih softverskih rješenja.

Više informacija o programu i prijavi pronađite na http://lider.events/power-of-data/.

Podijeli:

Vezane objave