Poslovna inteligencija, lider u implementaciji informacijskih sustava za podršku poslovnom odlučivanju u jugoistočnoj Europi, otvorila je svoj novi ured u poslovnom kompleksu Fabrika na Trešnjevci. Novi prostor zadržao je industrijski stil i tvorničko ozračje bivše Heruc tvornice, a prostire se na impresivnih 1.500 m².

Trend prenamjene tvorničkih prostora u nove moderne industrijske urede zahvatio je i Zagreb, čime je bivša tekstilna tvornica Heruc dobila novu priliku da u četvrtu industrijsku revoluciju uđe na velika vrata s novim stanarima, a jedan od njih je i IT tvrtka – Poslovna inteligencija. Poslovna inteligencija u posljednjih nekoliko godina doživjela je značajan rast, zahvaljujući mnogobrojnim uspješnim projektima na kojima radi diljem svijeta, a uspjeh je popratilo i povećanje tvrtke u broju njihovih konzultanata te potreba za većim poslovnim prostorom.

Ideja za uređenje novog ureda bila je omogućiti konzultantima uspješniju međusobnu komunikaciju, ali i kvalitetniju suradnju s klijentima, te su dodani novi sadržaji kao što su zajedničke prostorije za relaksaciju te edukacijski centar. Impresivni industrijski ured može podržati i preko 140 zaposlenika, što potvrđuje da Poslovna inteligencija očekuje daljnji stabilni rast kroz narednih nekoliko godina, te je velika vjerojatnost da će se uredu Poslovne inteligencije pridružiti još konzultanata.

„Prošle godine proslavili smo 15 uspješnih godina na IT sceni, a ove godine otvorili smo još jedan ured naše tvrtke BIRD Consulting u Beču, sedmi po redu. Za uspješnu tvrtku poput nas, bilo je prikladno da i naši uredi pokažu da pratimo trendove, te da naši zaposlenici, korisnici i partneri jednostavnije i lakše komuniciraju i surađuju“, rekao je predsjednik Uprave Poslovne inteligencije Dražen Oreščanin.

Podijeli:

Vezane objave