Poslovna inteligencija pokreće Bird Incubator namijenjen svim softverskim idejama u domeni analitike podataka, umjetne inteligencije i strojnog učenja.

Bird Incubator omogućit će timovima rad na novim i inovativnim rješenjima osiguravajući im infrastrukturu za rad u modernom industrijskom uredu u novom tehnološkom centru Zagreba, koji pruža i mogućnost održavanja meetupova i hackathona.

Stručna podrška mentora ključan je faktor u procesu razvoja i unaprjeđenja rješenja, a timovima unutar inkubatora na raspolaganju će biti eksperti iz Poslovne inteligencije kao i drugi stručnjaci iz Hrvatske i regije.

U tijeku je selekcija prvih timova koji će imati priliku razvijati svoje ideje unutar Bird Incubatora koja će trajati do sredine siječnja 2021. godine, a nedavno je izabran i prvi projekt kojem će inkubator pružiti podršku u daljnjem razvoju. Tim blank nagrađen je drugim mjestom na Open Data Hackathonu s projektom Touristco, AI chatbotom koji predstavlja turističkog asistenta i nudi personaliziranu zabavu za svaki uzrast, a Poslovnoj inteligenciji bit će prvi inkubator projekt.

Podijeli:

 

Vezane objave