Odvjetničko društvo Porobija & Špoljarić nedavno se pridružilo TAGLaw, međunarodnom savezu neovisnih odvjetničkih društava i odjelu TAG Alliance. Porobija & Špoljarić će biti ekskluzivni član TAGLawa za Hrvatsku. Osnovan 1998. godine, TAGLaw je međunarodni savez visokokvalitetnih, neovisnih odvjetničkih ureda, dio je TAG Alliance koja se sastoji od tri grupe: TAGLaw, TIAG (Međunarodna računovodstvena grupa od 115 članova) i TAG-SP (komplementarna asocijacija strateških poslovnih partnera).

Članovi TAGLawa pozivaju se da se pridruže TAGLawu tek nakon što prođu sveobuhvatan postupak provjere i odabira. Tvrtke su pažljivo odabrane na temelju profesionalne kompetentnosti, predanosti usluga klijentima, ugleda u pravnoj zajednici i preporuka postojećih članova, dok ih na kraju pregledava i odobrava Savjetodavni odbor TAGLaw.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

“Izuzetno smo zadovoljni što smo postali članovi ovog saveza te vjerujemo da će upravo naši klijenti imati najviše koristi od ovog udruživanja s TAGLawom”, rekao je CEO Porobija & Špoljarić Marko Porobija dodavši: “TAGLaw će nam pružiti dodatnu regionalnu, nacionalnu i međunarodnu pravnu podršku koja će nam pomoći da još kvalitetnije ispunimo očekivanja i potrebe naših klijenata.”

(foto Marko Porobija na konferenciji LegalTech 2021)

Podijeli:

 

 

Vezane objave