Digitalna transformacija nije pitanje izbora već je jednostavno nezaobilazna i neophodna. Neki su u tom su smjeru krenuli još na izmaku prethodnog milenija.

Među njima je i direktor servisa Moj-eRačun Marko Emer, koji na svom poduzetničkom putu poslovnim subjektima prvo digitalizirao evidenciju radnog vremena, potom doveo eRačun u gotovo sva ERP i računovodstvena rješenja na tržištu, nakon čega je jedna od njegovih kompanija razvila VIBE, najbolji softver za kontrolu leta na svijetu, što je potvrđeno nagradom na konferenciji IFATCA58, održanoj u svibnju 2019. godine u Kostarici.

Marko je svakako jedan od pionira digitalnog poslovanja u Hrvatskoj, no manje je poznato da je Marko i pilot koji najčešće leti Piperom pa je bilo logično, kako kaže voditelj podcasta Saša Stanković, da bude prvi gost u pilot epizodi Srijedom u 2.

O čemu su sve razgovarali dugogodišnji prijatelji i suradnici Marko i Saša te zašto je Piper bolji od Cesne, pogledajte u podcastu (tj vidcastu): https://www.youtube.com/watch?v=ftJL-rmEYn4 

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Podijeli:

 

 

Vezane objave