U veljači ove godine Vipnet je završetkom procesa preuzimanja postao većinski vlasnik Metroneta, a od 1. prosinca 2017. godine ostvarena je dodatna sinergija u poslovanju Vipneta i Metroneta. Naime, na tržištu djeluju pod novim zajedničkim brendom kao jedinstvena cjelina u pružanju telekomunikacijskih i ICT usluga poslovnim korisnicima – Vip Metronet Business Solutions.

„Vip Metronet Business Solutions spaja najbolje prakse Vipneta i Metroneta, dva brenda među poslovnim korisnicima, prepoznata po zadovoljstvau korisnika, kvaliteti i inovativnim ICT rješenjima. Primarni cilj našeg zajedničkog poslovanja je trajno održati visoku razinu zadovoljstva naših korisnika. Spajanjem portfelja usluga Vipneta i Metroneta, naši poslovni korisnici na raspolaganju imaju apsolutno sve usluge u domeni telekom i ICT sektora, koje su potrebne za moderno poslovanje“, rekao je glavni direktor za segment poslovnih korisnika u Vipnetu i član Uprave Metronet telekomunikacija Sanjin Katinić dodavši kako kroz objedinjenu i neovisnu Vip Metronet mrežu povećavaju dostupnost u svim krajevima Hrvatske i unaprijeđujemo kvalitetu usluge.

„Vip Metronet svim poslovnim korisnicima bez obzira na veličinu i opseg poslovanja pruža rješenja prilagođena njihovim potrebama. To osigurava zajednički tim stručnjaka u kojem objedinjujemo najbolja znanja, iskustva i pristup, a s povećanim kapacitetima ćemo moći individualno pristupiti značajno većem broju korisnika“, najavio je Katinić.

Podijeli:

 

Vezane objave