pmi2015-15

Institut za projektni menadžment PMI Croatia 10. godinu za redom organizira PMI Forum – trodnevno regionalno događanje posvećeno upravljanju projektima. Prošlogodišnja konferencija je ugostila preko 270 polaznika i 80 tvrtki te sjajne domaće i inozemne predavače. Dinamična diskusija na okruglom stolu okupila je vrsne domaće stručnjake projektnih ureda, a odabran je i dobitnik prestižnog priznanja struke Nagrada za projekt godine.

Ovo je jubilarna godina održavanja konferencije, a organiziramo je od 9. do 11. studenog 2016. uz moto „Na krilima projektnog menadžmenta do uspjeha“. Tema ovogodišnje konferencije je prisutnost i korisnost projektnog menadžmenta u svim segmentima našeg društva što će kroz različite primjere iz prakse, strukovne radionice i panel diskusiju pokazati strani i domaći predavači.

Konferencija je namijenjena voditeljima projekata i onima koji će tek postati. O povezanosti komparativne prednosti i kompetencije tvrtke sa kompetencijama upravljanja projektima, izlaganje temeljeno na primjeru iz prakse, donosi Zbigniew J. Traczyk. Zbigniew ima preko 25 godina iskustva u vođenju projekata, a trenutno u tvrtki IBM upravlja portfeljem projekata Global Technology Services Delivery, na području čak 15 država.

pmi2015-263
Detalj s prošlogodišnjeg PMI Foruma

Sudionici konferencije imat će priliku vidjeti dobre primjere iz prakse iz područja poduzetništva, korporacija, javne uprave, ESI fondova i drugih segmenata, a u sklopu dvije strukovne radionice pod vodstvom Rogera Wilda i Frana Mikulčića, moći će upoznati neke nove alate i tehnike na području upravljanja projektima vještine potrebne u komunikaciji, prezentaciji i javnom nastupu.

Ana Markuz iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije govorit će o uspješnosti Programa održivog razvoja lokalne zajednice, a primjer jedne projektne uspješnice iz ovog programa će izložiti Marina Grčić, pročelnica Upravnog odjela za investicije i europske fondove grada Karlovaca. Osim toga, očekuje vas i „networking“ sa sudionicima konferencije koji dolaze iz više od 80 tvrtki iz različitih poslovnih domena.

Detaljnije informacije dostupne su na www.pmi-croatia.hr/hr/forum-2016.

Podijeli:

 

Vezane objave