U organizaciji tvrtke IN2 u zagrebačkom Hypo Event centru će se 29. i 30. rujna održati peti jubilarni Hospital Daysi, najveća regionalna poslovno-tehnološka konferencija fokusirana na poslovanje bolnica, zdravstveni sustav i primjenu tehnologije u zdravstvu. Petogodišnjicu konferencije obilježit će bogat program s fokusom na opći konsenzus po pitanju unaprijeđenja zdravstvenog sustava. O iskustvima europskih zemalja govorit će brojni inozemni stručnjaci, dok će kao predavači sudjelovati i neki vodeći svjetski autoriteti. Program će se odvijati paralelno u više dvorana. Organizator konferencije je tvrtka IN2 u partnerstvu s Microsoftom Hrvatska, a održava se u suradnji s Veleposlanstvom Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske u Republici Hrvatskoj. Pokrovitelji su Ministarstvo zdravlja RH, Agencija za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu i socijalnoj skrbi, HZZO, ECHAlliance, HLK, IFI, HFD, HUMS i HL7. Očekuje se da će konferencija okupiti više od 700 sudionika, predstavnika državnih institucija, vodećih zdravstvenih, IT i farmaceutskih stručnjaka, dionika zdravstvenog sustava, osiguravatelja te predstavnika medija iz Hrvatske i regije.

Tijekom dva dana trajanja konferencije sudionici će moći poslušati izlaganja brojnih stručnjaka. U Zagreb prvi put u suradnji s Veleposlanstvom Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske i NHS England dolazi Ian Hennessey, pedijatar i neonatalni kirurg te direktor za inovacije u Alder Hey Children’s Health Parku. Iz Japana dolazi Douglas Shinsato, osnivač tvrtke Anthill Ventures i svjetski stručnjak za telemedicinu. Nizozemski stručnjak Rene Spronk iz Ringholm bv-a na konferenciji će podijeliti svoje znanje o integraciji sustava, koje je stekao radeći kao konzultant za stotine organizacija koje se bave pružanjem zdravstvene zaštite. Njima će se pridružiti brojni hrvatski i regionalni predavači koji će tijekom predavanja i okruglih stolova raspravljati o aktualnim temama hrvatskog zdravstva.

U izlagačkom prostoru sudionici će moći upoznati najnovija tehnološka dostignuća koja unaprijeđuju i razvijaju zdravstvenu industriju, a u organizaciji strukovnih udruga održat će se brojne tematske rasprave i predavanja.

hospital_days

Podijeli:

Vezane objave