IT tvrtka Infoart predstavila je aplikaciju za plaćanje parkinga pod nazivom PayDo kojom na brz i jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu izvršiti plaćanje satnih, dnevnih, povlaštenih stanarskih, mjesečnih parkirnih karata, kao i plaćanje dnevnih parkirnih karti izdanih od strane kontrolora.

Aplikacija PayDo ne koristi SMS protokol za plaćanje parkinga, zbog čega je idealna za sve korisnike koji do sada nisu mogli plaćati SMS-om, a to su, uz ostale, određene kategorije poslovnih korisnika, turisti, te neki privatni korisnici. Za te skupine korisnika, jedino rješenje za plaćanje parkiranja bila je potraga za parking aparatima kako bi kupili kartu, što je za određene poslovne korisnike značilo sakupljanje računa koje bi kasnije priložili u tvrtki.

Infoart svojom aplikacijom PayDo omogućava svim korisnicima plaćanje parkinga bez dodatnih naknada, a svi troškovi vidljivi su na jednom računu.

PayDo nudi i promotivnu pogodnost za Mastercard korisnike – 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promo račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Aplikacija PayDo je trenutno dostupna u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Puli, Poreču, Rovinju i Osijeku. Od 1.5. biti će dostupna u Varaždinu i Sisku a uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagreb, kako bi ova usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.

Aplikaciju PayDo može se preuzeti za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android.

IoS aplikacija: https://tinyurl.com/Paydo2018ios

Android aplikacija: https://tinyurl.com/paydo2018android

O Infoartu

U 28 godina postojanja Infoart se bavi razvojem vlastitih poslovnih rješenja i rješenja za mobilna plaćanja. UZ implementacije maloprodajnih, ERP i HR rješenja, ponosni su na svoj razvojni centar koji razvija parking aplikacije za više od 100 gradova u Njemačkoj. Glavni proizvod Infoarta je IGEUS integracijska i platna (payment) platforma. IGEUS platforma mjesečno procesira 800 milijuna transakcija, od čega su 2 milijuna naplate parkinga.

Podijeli:

Vezane objave