Tvrtka Bisnode potpisala je partnerstvo s tvrtkom Provenir, specijaliziranom za razvoj analitičkih rješenja za zaštitu od poslovnih rizika.

Bisnode je švedska tvrtka koja se specijalizirala za pružanje poslovnih informacija koje omogućuju optimizaciju poslovnih procesa i zaštitu od rizika. Takva rješenja moraju biti iznimno prilagodljiva tržišnim promjenama, ali i na temelju provjerenih podataka omogućiti pouzdanu podršku za brzo (i automatizirano) donošenje odluka.

Bisnode na europskom tržištu svojim klijentima pruža takvu vrstu potpore, dok partnerstvo s tvrtkom Provenir osigurava pristup najnovijoj generaciji sofisticiranih globalnih rješenja za upravljanje poslovnim rizicima. Provenirova rješenja pojednostavljuju proces prikupljanja i kreiranja baza podataka, bilo kada su u pitanju strukturirani ili potpuno nestrukturirani podaci. Takav pristup dovodi do mogućnosti analitičkog izračuna vjerojatnosti nastupa pojedinog poslovnog rizika u stvarnom vremenu.

Širom svijeta Bisnode zapošljava 2.400 ljudi, a svojim klijentima pruža informacije o više od 250 milijuna tvrtki iz 220 zemalja svijeta.

Podijeli:

 

Vezane objave