Tvrtka Megatrend poslovna rješenja, IBM Platinum Partner, održala je 16. ožujka svoje tradicionalno događanje iz područja poslovne analitike pod nazivom Partnering with Ideas. Poslovni savjetnik za računovodstvo i financije Danko Sabolović i konzultant za poslovna rješenja, Megatrend poslovna rješenja Josip Spajić predstavili su novo rješenja za poslovnu komunikaciju IBM Cognos koje zadovoljava međunarodni standard IBCS.

U sklopu predavanja objasnili su važnost poslovnih izvještaja koji prenose jasnu poruku krajnjem korisniku te predstavili novi alat za poslovno izvještavanje koji je razvila tvrtka Megatrend poslovna rješenja unutar IBM Cognos izvještajnog sustava prema smjernicama najmodernijeg standarda za poslovnu komunikaciju – IBCS® standarda.

Jelena Školec, Analytics Technical Sales iz IBM-a, predstavila je u sklopu predavanja Watson Analytics: Get business insights in minutes mogućnosti koje kognitivna rješenja bazirana na IBM-ovom superračunalu Watson mogu donijeti poslovnim analitičarima te prikazala prednosti i jednostavnost korištenja na demo primjerima. Konzultantica za poslovna rješenja Megatrend poslovnih komunikacija Sanja Terziev  u svojoj prezentaciji Planiranje je uvijek u modi ukazala je na stalni razvoj rješenja u poslovnoj analitici i na nužnost njihovih usvajanja.

Na kraju je konzultant za poslovna rješenja Megatrend poslovnih rješenja Marko Dobrinić u prezentaciji Optimizacija poslovanja sudionicima je objasnio brojne primjene optimizacije koji se mogu naći u gotovo svim područjima poslovanja te istaknuo uspješna poduzeća koja su svoju kompetitivnu prednost postigla uspješno primjenjujući optimizaciju u svom poslovanju.

Podijeli:

Vezane objave