Najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi tvrtka Datalab održala je svoju tradicionalnu godišnju poslovnu konferenciju Pantheon Day 2018.

380 sudionika konferencije u Hotelu Sheraton Zagreb saznali su, među ostalim, o novim Pantheon funkcionalnosti DMS – Document Mangement System te primjeni GDPR u kontekstu Pantheona i sigurnosti IT poslovanja.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

U središtu poslovne konferencije bila su konzultantska predstavljanja novosti u Pantheonu, odnosno nove funkcionalnosti tog suvremenog ERP-a:  DMS i  Workflow – automatizaciju i pojednostavljenje poslovnih procesa kroz Pantheon.

U sklopu jutarnjeg programa održan je i okrugli stol s naslovnom temom konferencije, tijekom kojeg su Emil Perić iz HGK, Danko Pigac (Pragmatekh) i Boštjan Berčić (Datalab d.d.)  sa sudionicima konferencije izmijenili  iskustva o provedbi i primjeni  GDPR-a, posebno u kontekstu poslovnog softvera i  ICT industrije.

Goran Težak, direktor Datalaba za Hrvatsku

Poslijepodnevne radionice bile su  posvećene demonstraciji novih funkcionalnosti osnovnih modula Pantheona, a održali su ih Pantheon konzultanti Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab Premium partnerima.

“Ponosni smo što interes za ERP Pantheon neprestano raste, a paralelno s time i Pantheon zajednica, kao i broj sudionika na Datalabovim  godišnjim konferencijama“, komentirao je direktor Datalaba za Hrvatsku Goran Težak najavivši daljnji razvoj tog ERP-a kroz nove  funkcionalnosti koje će biti izrađene prema potrebama korisnika.

U Hrvatskoj je 15 aktivnih Datalab partnera, od kojih je 5 Premium partnera.

Stručni konzultanti Pantheon partnerske zajednice sačinjavaju najveću mrežu IT podrške u Republici Hrvatskoj, a dio su regionalne Pantheon podrške.

Podijeli:

 

 

Vezane objave