Combis organizira treće izdanje 24-satnog natjecanja u programiranju try{code}catch hackathon 23. i 24. svibnja i to po prvi puta u sklopu 12. Combis konferencije u hotelu Valamar Diamant u Poreču.

Hackathon je namijenjen svim redovnim i izvanrednim studentima u Hrvatskoj koji će imati priliku pokazati svoje vještine programiranja, naučiti nešto novo, prezentirati svoje ideje i inspirirati brojne sudionike Combis konferencije. Tu je i prilika za osvajanje glavne nagrade u iznosu od 20.000 kuna za najbolji tim i mogućnost rada na inovativnim projektima unutar Combis NeoStartup programa.

Osim toga, svi sudionici hackathona imaju priliku sudjelovati na jednoj od vodećih regionalnih IT konferencija te poslušati top ICT studije slučaja i ostala edukativna predavanja o najnovijim ICT rješenjima i uslugama, pa i sudjelovati u kvalitetnom networkingu i ugrabiti priliku za neko buduće zaposlenje.

Combis i ovog puta omogućuje pobjednicima hackathona priliku za rad u timu i na inovativnim projektima NeoStartup programa čiji je cilj poticanje startup kulture unutar Combisa. NeoStartup nudi mladim kreativcima najbolje iz svijeta startupa, a unutar kompanije. Osim toga, 3 najbolja rješenja prezentirat će svoje ideje na sudionicima na zatvaranju konferencije koje će se održati 25. svibnja i tako dobiti priliku da se njihove ideje čuju i u zajednici stručnjaka IT sektora.

Prijave traju do 30. travnja na službenoj web stranici try{code}catch gdje se također mogu pronaći i sve informacije o ovogodišnjem izdanju hackathona kao i besplatnom prijevozu, smještaju i akreditacijama za 12. Combis konferenciju za sve sudionike natjecanja.

Podijeli:

Vezane objave