Nakon što smo u protekla četiri tjedna u blog postovima i video materijalima tvrtke Spark predstavili sva četiri izazova koja programere I ljude s idejama očekuju na hackathonu Innovation Hack, otvorene su i prijave za to natjecanje. Rok za prijavu je 6. listopad.

Innovation Hack je 48-satno natjecanje u kojem natjecatelji razvijaju inovativna IT rješenja temeljena na sportskim podacima i bore se za nagrade:

– 1. mjesto – 4500 KM (2.250 eura)

– 2. mjesto – 3000 KM (1.500 eura)

– 3. mjesto – 1400 KM (700 eura)

Mjesto održavanja hackathona je sjedište SPARK-a u Mostaru (BiH), a vrijeme petak, subota i nedjelja, od 27. do 29. listopada 2017. godine.

Broj sudionika je ograničen na 40, a timovi od minimalno dvoje i maksimalno pet članova će raditi na razvoju proizvoda i usluga (npr. mobilne, web i desktop aplikacije) na jedan od slijedećih izazova:

Sportsko klađenje

Gamifikacija sportskih podataka

Sportski podaci budućnosti

Sportsko novinarstvo

Partner u organizaciji hackathona je Sportradar, međunarodna organizacija koja ima više od 1.900 zaposlenika na više od 30 lokacija diljem svijeta, te uspješno posluje u kombinaciji medija i betting industrije. Svi sudionici će dobiti pristup Sportradarovom API-ju i svim potrebnim sportskim podacima.
Za takmičenje postoje dvije vrste prijava – za one koji imaju svoj tim i ideju, ali i one bez tima i ideje, a koji bi htjeli sudjelovati u hackathonu.

Detaljna pravila natjecanja mogu se pročitati ovdje.

Podijeli:

Vezane objave