Danas smo dobili obavijest kako se konferencija CLOUD FORUM (najavljena za 25. svibnja) neće održati. Organizator je odustao od organizacije konferencije zbog poteškoća s dolaskom glavnog keynote speakera, a i procijenili su kakose nije ostvario očekivan interes medija i partnera za ovakav tip događanja na našem tržištu, koji je bio pokušaj spajanja ponude i potražnje Cloud usluga na jednom mjestu.

Zbog sveg navedenog, umjesto planirane konferencije održat će se tradicionalna godišnja dodjela nagrada Udruge EuroCloud za najbolja Cloud rješenja, čiji je proces prijava u tijeku, o kojem više možete saznati na http://www.eurocloud.hr/nagrada.html.

Udruga EuroCloud poziva sve zainteresirane tvrtke da prijave svoja Cloud rješenja. Najinovativniji i najutjecajniji pružatelji Cloud usluga biti će identificirani kao nacionalni pobjednici EuroCloud Awards 2017. u raznim kategorijama. Pobjednički predstavnici tih kategorija dobit će priliku natjecati se na Europskoj razini s nacionalnim pobjednicima iz ostalih EuroCloud država.

Podijeli:

Vezane objave