ozedf

Nakon godinu dana radova na adaptaciji potkrovlja u Županijskoj 15, u Osijeku, tvrtka Spin d.o.o. otvorila je svoj novi uredski  prostor. Novi prostor je na adresi postojećeg Spinovog ureda u kući Dreibholtz iz 1912. godine, koja je dio kulturno-povijesne baštine grada Osijeka. Uključujući novih 350 kvadrata tako da Spin sada djeluje na približno 1.000 metara kvadratnih poslovnog prostora. Investicija vrijedna preko dva milijuna kuna, omogućila je stvaranje prostora za 20 novih radnih mjesta.

Spin d.o.o. posluje od 1990. godine u Osijeku, zapošljava 62 stalna djelatnika, a djelatnost tvrtke je razvoj i implementacija poslovnih informacijskih sustava te održavanje dugoročne vitalnosti informacijskih sustava svojih korisnika.

Glavni proizvod tvrtke je Jupiter Software – integralni sustav za upravljanje poslovnim procesima. Jupiter Software u jednom rješenju kroz jedinstveno sučelje i jedinstveni informacijski prostor omogućava upravljanje svim poslovnim procesima tvrtki, od proizvodnje do prodaje, od ljudskih resursa do imovine. Jupiter Software vodeće je rješenje u domeni poljoprivrede, prehrambeno-kemijske industrije, trgovine i širokog spektra uslužnih djelatnosti. Više od 300 tvrtki u regiji upravlja svojim poslovanjem pomoću Jupiter Software, a 45 njih se nalazi na listi TOP 500 hrvatskih poduzeća.

Spin kontinuirano ulaže svoje resurse u istraživanje tehnologija i razvoj novih proizvoda i funkcionalnosti u domeni poslovnih informacijskih sustava. U svoj najveći resurs – ljudske potencijale – Spin neprestano ulaže kroz zapošljavanje novih djelatnika i intenzivnu internu i eksternu edukaciju.

Podijeli:

Vezane objave