Telekomunikacijska kompanija Orange Group odabrala je tehnologiju Nokie i Ericssona za implementaciju svoje 5G mreže u Francuskoj, objavili su francuski mediji. Nokia i Ericsson dugoročni su industrijski partneri grupe Orange. Oni će pružiti paket proizvoda i usluga koji će omogućiti implementaciju 5G u cijeloj Francuskoj. Ugovor uključuje antene i povezane profesionalne usluge.

Partnerstvo s Nokijom usredotočeno je na zapadne i jugoistočne regije Francuske, zone u kojima Nokia već isporučuje 2G / 3G / 4G na mobilnoj mreži (RAN).

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Partnerstvo s Ericssonom usredotočeno je na regije Ile de France, sjeveroistok i jugozapad, zone gdje Ericsson već isporučuje 2G / 3G / 4G na mobilnoj mreži (RAN).

Uvođenje nove tehnologije započinje što je prije moguće kako bi mreža Orange France 5G bila spremna za pokretanje 5G usluga kada frekvencije budu dostupne tijekom 2020. godine.

„Za Orange, implementacija 5G predstavlja ogroman izazov i jedan je od glavnih prioriteta našeg strateškog plana Engage 2025. Nastavljamo svoja partnerstva s Nokiom i Ericssonom, dva ključna dugoročna partnera, kako bismo razvili moćnu i inovativnu 5G mrežu”, rekao je zamjenik glavnog izvršnog direktora Orange Group i direktor tvrtke Orange France Fabienne Dulac.

Orange Group ima maloprodajne urede u 29 zemalja, upravlja najvećom bežičnom mrežom na svijetu i nudi krajnje usluge u više od 220 zemalja.

Podijeli:

 

 

Vezane objave