Oracle je 16. studenog u Zagrebu održao regionalnu konferenciju pod nazivom Oracle Modern Business Forum u sklopu koje je predstavio rješenja koja mogu pomoći hrvatskim poduzećima na ubrzanju digitalne transformacije te Oracle SaaS (softver kao usluga) cloud aplikaciju nove generacije, koje ima ugrađenu i umjetnu inteligenciju.

Modern Business Forum omogućio je sudionicima konferencije uvid u nekoliko poslovnih primjera i preobrazbi koje su pokazale kako iskoristiti tehnološke inovacije poput oblaka, umjetne inteligencije, napredne analitike, interneta stvari…

Oracle je najavio i značajne nove mogućnosti te poboljšanja svojih cloud aplikacija u 13. inačici Cloud Applications paketa.

“Uvođenje poboljšanja i novih mogućnosti ima za cilj pomoći tvrtkama svih veličina da transformiraju svoje ključne poslovne procese kako bi dodatno potakle svoj rast i ostale konkurentne”, izjavio je potpredsjednik Oraclea zadužen za prodaju aplikacija na području srednje i istočne Europe Cesare Capobianco.

“Stotine novih inovacija uključeno je u najnovije izdanje Oracle Cloud Applications, čime pomažemo korisnicima u stvaranju inteligentnih i povezanih usluga fokusiranih na korisnike. Osim toga, uveli smo i novo rješenje koje dodatno obogaćuje korisničko iskustvo premošćivanjem jaza između prodaje i upravljanja iskustvom korisnika a nova inačica također uključuje poboljšanja korisničkog doživljaja te promjene koje se temelje na klijentima vezane su uz rad odjela kao što su upravljanje ljudskim potencijalima i financije” zaključuje Capobianco.

Oracle je ranije ovog mjeseca najavio nove aplikacije za financije, ljudske potencijale, logistiku, proizvodnju, trgovinu, službu za korisnike, marketing te za prodajne stručnjake. Ove nove prilagodljive i inteligentne aplikacije (Adaptive Intelligent Apps) ugrađene su u postojeće Oracleove aplikacije u cloudu kako bi omogućile najmoćnije poslovne aplikacije na tržištu zasnovane na umjetnoj inteligenciji. Nova Oracleova prilagodljiva inteligentna rješenja imaju trenutni učinak u rješenjima u oblaku poput Oracle Enterprise Resource Planning  (ERP) Cloud, Oracle Human Capital Management (HCM) Cloud, Oracle Supply Chain Management  (SCM) Cloud ili Oracle Customer Experience (CX) Cloud pružajući pametne i pravovremene uvide krajnjim korisnicima.

Podijeli:

Vezane objave