Kako cjelovita strategija poslovanja u oblaku može transformirati cjelokupno poslovanje tvrtki te kako kapitalizirati mogućnosti koje pruža digitalizacija, samo su neka od pitanja na koje ćete odgovore moći pronaći 16. svibnja 2017. godine na 11. po redu konferenciji Oracle Cloud Day.

U sklopu svoje hrvatske godišnje konferencije, pod motom „Inovacija za rast. Znanje za kontrolu.“, vodeći svjetski proizvođač poslovnog softvera i hardvera Oracle u zagrebačkom će Plaza Event Centru i ove godine okupiti vodeće ljude domaće poslovne i ICT zajednice, informatičke stručnjake te hrvatske i inozemne govornike.

Uz prezentacije Oracleovih ključnih govornika poput Janusza Naklickog, potpredsjednika Oraclea za središnju, istočnu Europu i zemlje CIS-a, te Marina Tadića, prvog čovjeka kompanije za Adriatic regiju, posjetitelje očekuje desetak zanimljivih predavanja i prezentacija studija slučaja od kojih svakako treba izdvojiti NEOS-ov prikaz integracije Big Data Appliance platforme i iskustva u primjeni kod Zagrebačke banke te kako je međunarodni autobusni operater Flixbus, koji od prošle godine vozi i u Hrvatskoj, uvođenjem inovativnog poslovnog modela prerastao iz start-upa u najveću europsku međunarodnu mrežu autobusnih linija.

„Uz Oracle PaaS i IaaS usluge, prema poslovanju u oblaku vode mnogi putevi. Naše godišnje konferencije odlična su prilika za pregled svih dostupnih vrsta oblaka kao i najbolje prakse a iskustva korisnika i razmjena mišljenja uvelike mogu pomoći u odabiru optimalne platforme ili aplikacije te njihove implementacije u realnom vremenu“, smatra Marin Tadić.

Podijeli:

 

Vezane objave