Infobipova developerska konferencija Shift po prvi put je imala svoje američko izdanje 23. svibnja u Miamiju. Američki Shift ugostio je raznovrsnu developersku publiku, govornike iz nekih od najistaknutijih tehnoloških kompanija te Infobipove sjevernoameričke partnere, a organizatori su potvrdili povratak u SAD i iduće godine.

„Shift u Miamiju predstavlja značajan iskorak Infobipa na, za nas vrlo važnom, američkom tržištu. Održavanje konferencije na dva kontinenta u jednoj godini i iskazani interes publike potvrđuju da developerska zajednica prepoznaje kvalitetu konferencije. Dodatni je to poticaj za daljnje pozicioniranje Infobipa kao globalnog lidera na području cloud komunikacija, pogotovo u developerskoj zajednici“, rekao je na otvaranju konferencije suosnivač i izvršni direktor Infobipa Silvio Kutić

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Ispunjena glavna dvorana Muzeja Perez u Miamiju pratila je predavanja 20 govornika iz nekih od najistaknutijih tehnoloških kompanija na tržištu. Tematski je konferencija obuhvatila širok raspon tema, od programiranja u gaming industriji do umjetne inteligencije.

Posjetitlji glavne dvorane Muzeja Perez u Miamiju mogli su pratiti predavanja developerske tematike poznatih industrijskih imena poput Joyce Lin (Postman), Nica Jacksona (Hashicorp), Davida Astora (GitLab) ili oca FPS videoigara Johna Romera.

Nakon Miamija, organizacijski tim Shifta sada se okreće europskoj inačici koja će se održati u Zadru 18. i 19. rujna. ŠC Višnjik ugostit će jedan od najvećih tehnoloških događaja u Europi ove godine, koji će sadržajem i brojem sudionika premašiti prethodna izdanja.

Podijeli:

 

 

Vezane objave