Stručno besplatno događanje Data Saturday Croatia 2021 održano je 11. rujna 2021. u zagrebačkom hotelu International, a okupilo je više od 80 sudionika. Vrhunskih 19 predavača iz cijele Europe, mahom nositelji Microsoft MVP titule, održali su 18 predavanja. Teme koje pokriva Data Saturday odnosile su se na data management, cloud i hibridnu arhitekturu, analituku, business intelligence, AI i ostalo.

Data Saturday je mjesto za Data Platform zajednicu namijenjeno održavanju malih regionalnih događaja za data platformu i SQL Server zajednicu. Ovogodišnji glavni sponzori konferencije su bili Span (2021 Microsoft Partner of the Year for Croatia), Zagrebačka banka kao i jedan privatni donator.

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

Dan prije konferencije u istim prostorijama održana su tri cjelodnevna seminara na kojima su polaznici mogli usvojiti vrijedna znanja koja će im svakako pomoći u daljnjem radu:

  • SQL Server for Developers – Miloš Radivojević
  • Improve Your Database Tuning Skills – Uwe Ricken
  • Advanced Data Visualization in Power BI – Markus Ehrenmueller

Organizatori se nadaju da će se ova već tradicionalna konferencija, koja se u Hrvatskoj održala treću godinu za redom, nastaviti i sljedeće godine.

Podijeli:

 

 

Vezane objave