atd12-logo

Objavljen je raspored za 12. po redu konferenciju Advanced Technology Days koja će se održati 16. i 17. studenog u zagrebačkom Hypo centru i u kojoj će sudjelovati najveći broj stranih stručnjaka do sada; njih 13. Konferencija fokusirana na cloud tehnologiju odnosno Microsoft Azure platformu i Office 365 ove godine donosi čak 65 predavanja. U skladu s najvećim brojem predavača i predavanja, ove godine će Konferencija zabilježiti i najveći broj sudionika, obzirom da je već sada broj prijavljenih premašio 400, što je prošlogodišnji ukupan broj sudionika.

Već najavljenim predavačima pridružio se i Sander Berkouwer, dugogodišnji Microsoft Most Valuable Professional (MVP) koji će govoriti o sigurnosnim implikacijama virtualizacije Active Directory domenskih kontrolera i pokazati najbolje prakse i preporuke za osnaživanje, podršku, i upravljanje virtualiziranim domenskim kontrolerima na Hyper-V, Azure Stacku i Azure infrastrukturi. Istaknuti stručnjak iz Hrvatske, Vedran Vučetić iz tvrtke SPAN, govorit će o tome zašto su kontejneri, posebice Windows kontejneri, važni za developere i koje im sve mogućnosti donose.

Od ostalih stranih predavača izdvajamo Andy Wigleya, Senior Developer Evangelista u Microsoftu koji će govoriti o razvijanju Windows aplikacija te Bartlomiej Zassa, Azure Global Black Belt Technical Solution Professionala u Microsoftu koji će se fokusirati na App Services  – idealnu platformu za izradu, pokretanje i upravljanje web i mobilnim aplikacijama.

Raspored Konferencije možete pronaći ovdje, a prijave su još uvijek otvorene putem ovog linka.

atd12-1

Podijeli:

 

Vezane objave