toni-milun-novi-tonimilun-com

Toni Milun, sasvim sigurno jedan od najomiljenijih profesora u Hrvatskoj, uz pomoć Otvorenog učilišta Algebra pokrenuo je novu, značajno osvježenu i unaprijeđenu verziju svojeg weba – novi.ToniMilun.com. Lekcije koje u video obliku pripremaju Toni Milun i njegovi suradnici dosad su pogledane više od 21 milijun puta te su pomogle brojnim učenicima osnovnih i srednjih škola da savladaju gradivo iz predmeta koji im tek naizgled predstavljaju nepremostive prepreke. Na novom portalu Tonija Miluna, razvijanom u suradnji sa stručnjacima za obrazovanje, naći će se ukupno više od 2.000 videolekcija iz 10 predmeta, no uz značajan novi element dodavanja napretka i stvarnih nagrada kako bi se posjetitelji potaknuli na učenje i savladavanje novih lekcija i zadataka. Otvoreno učilište Algebra također poziva na suradnju partnere koji se žele pridružiti ovom projektu.

Portal je izgrađen na novoj tehnološkoj platformi i redizajniran kako bi se sadržaji što lakše pronalazili, dolazi u trenutku kada su lekcije Tonija Miluna dosad pogledane više od 21,2 milijuna puta.

toniGledatelji – a među njima su svakako najbrojniji osnovnoškolci i srednjoškolci kojima je Toni pomogao suočiti se s “baukom” matematike, ali i brojnih drugih predmeta – su dosad prateći lekcije korisno proveli više od 45 milijuna minuta, odnosno gotovo 86 godina, čineći Tonija jednom od najpopularnijih osoba na YouTubeu u regiji. Videolekcije Tonija Miluna i suradnika nisu bile samo hrvatski fenomen – oko trećina od 32 tisuće redovitih pretplatnika njegovog kanala na YouTubeu dolazila je iz susjednih zemalja.

Sadržaj na novoj verziji portala odlično je i pregledno strukturiran te se vrlo jednostavno dolazi do bilo koje lekcije, a već ih je u ovom trenutku na webu više od dvije tisuće. Postojeći su video sadržaji podijeljeni po predmetima (njih ukupno 10 – matematika, fizika, državna matura, informatika, jezični savjeti, kemija, matematika za fakultet, računovodstvo, statistika i vedska matematika), treninzima (53 treninga) i cjelinama (više od 400), kako bi posjetitelji što lakše pronašli ono što ih zanima i gdje im treba pomoć.

„Otvoreno učilište Algebra pripremilo je vrijedne nagrade – poput pametnih telefona, tableta, majica, šalica, itd. – koje će moći osvojiti najbolji natjecatelji u pojedinim kategorijama tijekom definiranog razdoblja”, naglasio je Toni Milun, profesor matematike na Visokom učilištu Algebra i glavni autor portala s video lekcijama. Toni je, poput drugih stručnjaka za obrazovanje koji stoje na raspolaganju Algebra grupi, značajno sudjelovao u osmišljavanju novog koncepta i sadržaja te će nastaviti raditi na kreiranju novih sadržaja.

tonimilun_2

Podijeli:

Vezane objave