Vertiv, globalni pružatelj kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja, najavio je ključne dodatke svom nagrađivanom Vertiv Partner Programu (VPP). Dodaci uključuju poboljšani edge-ready paket, stalke za raspodjelu napajanja (rPDU), neprekidne izvore napajanja (UPS), sustave za hlađenje stalaka, namjenski softver i usluge za partnere i kupce u Europi, Bliskom Istoku i Africi (EMEA).

Nakon uspješnog lansiranja VPP-a prošle godine, baza partnera Vertiva povećala se deset puta diljem EMEA regije, a kompanija u skladu s time nastavlja dodavati pogodnosti za nove i postojeće partnere. Potpuno novi partnerski sustav upravljanja odnosima (PRM) i poboljšani partner portal omogućit će Vertiv partnerima trenutačno korištenje prilagođenih treninga kako bi se uskladili s postavljenim zahtjevima za partnerstvo, kao i nove alate za prodaju i marketing, online obuke i certificiranje te selektore i konfiguratore proizvoda. Novi paket alata dizajniran je kako bi pomogao partnerima u razvoju ključnih vještina i znanja te postizanju što veće diferencijacije i profitabilnosti, uz povećanje poslovnih mogućnosti.

Portfelj IT tehnologija i usluga

Novi paket proizvoda dodatno poboljšava sveobuhvatni portfelj IT tehnologija i usluga Vertiva, povezujući ih u cjelovito i fleksibilno rješenje s jedinstvenim ishodištem temeljenom na stalcima te uključuje:

– Novi Vertiv VRC Rack Jedinica za hlađenje sa samostalnom i razdvojenom verzijom te  Vertiv Liebert CRV Row jedinicom za hlađenje, dizajniranom posebno za ključnu opremu u malim sobama za servere, mrežnim ormarima i edge lokacijama.

– Sustavi jedinstveno raspoređuju kompresore i ventilatore promjenjivog kapaciteta na način da odgovaraju opterećenju, čineći ga jednim od najvećih i najučinkovitijih kapacitetom rashladnih jedinica za IT ormare u industriji. Vertiv VRC nadopunjuje kompletan paket usluga koji uključuje instalaciju, vrijeme reakcije pri pokretanju i preventivno održavanje.

Vertiv Geist Rack rPDU serija s novom 2-u-1 univerzalnom utičnicom za fleksibilno povezivanje potrošača. Geist UPDU najnoviji je dodatak obitelji Geist rPDU, koji sadrži inovativnu univerzalnu ulaznu utičnicu koja klijentima omogućuje različite konfiguracije i višestruke implementacije diljem svijeta. Geist  rPDU može pristupiti svim uređajima u stalku u svrhu daljinskog praćenja i upravljanja s jedinstvene točke, a nadgledanje se može nadograđivati sukladno razvitku tehnologije i poslovnih potreba. Geist UPDU modeli omogućavaju poboljšane performanse i upravljanje dinamičkim IT prostorima, istovremeno pojednostavljujući postupak kupovine i ubrzavajući implementaciju širom svijeta. Štoviše, rPDU serija koristi pogodnost paketa usluga Vertiv Distribution Assurance.

– Visoko učinkovita jednofazna UPS rješenja, poput Vertiv Liebert GXT5 i inovativnog Vertiv EDGE line-interaktivnog UPS-a, za kojeg se očekuje da će na EMEA tržištu biti dostupan do kraja kolovoza. Osim toga, Vertiv Lifecycle Power Assurance Service usluge pružaju praktičnu i isplativu podršku za isporuku električne energije malim IT lokacijama. Budući da primjena edgea nastavlja rasti u vidu uporabe i važnosti za tvrtke, petogodišnji plan zaštite koji je osmislio Vertiv štiti male IT stranice, pružajući vidljivost kritičnog sustava u stvarnom vremenu, što rezultira ranim otkrivanjem bilo kakvih anomalija.

– S očekivanim predstavljanjem u listopadu, Vertiv Avocent ACS 8000 napredna console server  ima mobilne mogućnosti, zahvaljujući kojima nudi besprijekorno, integrirano daljinsko upravljanje Vertiv opremom, ali i opremom drugih proizvođača. Ovime osigurava učinkovitije i sigurnije mrežno poslovanje, čak i na udaljenim mjestima ili u slučaju kada nije dostupan žični internet. Prošle godine, Vertiv je od strane IHS Markit rangiran kao broj 1 dobavljač rješenja za daljinsko upravljanje informatičkim tehnologijama u svijetu, na tržištu vrijednom 720 milijuna dolara koje nastavlja snažno rasti zajedno s edge računarstvom i daljinskim IT uslugama.

Srebrno, zlatno i platinasto članstvo

Sve ove ponude omogućuju EMEA preprodavačima da skupe više bodova putem Vertiv Incentive Programa (VIP), koji im omogućava da u kratkom roku unovče nagrade. Od srpnja 2020., poboljšani program poznat kao VIP+ pružat će dodatne koristi prodavačima kroz srebrno, zlatno i platinasto članstvo, uključujući niže prepreke za ulazak, dodatne poticaje pri registraciji i veći povrat na određenim paketima. Spomenuti dodatni benefit omogućit će još većem broju partnera da koriste program, istovremeno razvijajući ključne vještine i znanja vlastitim tempom.

 

Podijeli:

 

Vezane objave