IoT Net Adria, ekskluzivni Sigfox operater u Hrvatskoj i tvrtka zaslužna za razvoj prve IoT (Internet of Things) mreže u Hrvatskoj, dobila je novog izvršnog direktora Ranka Režeka.

Režek svoju karijeru započinje 1998. godine u CHS Elektronici kao voditelj proizvoda i prodaje linije Compaq, a 2000. godine prelazi u VIPnet (sada A1) u kojoj je od voditelja projekata napredovao do direktora prodaje za Srbiju te tako stekao veliko iskustvo u pozicioniranju tvrtke na tržištu i postigao iznimne rezultate u prodaji. Godine 2012. prelazi u DNV GL, globalnu tvrtku za osiguranje kvalitete i upravljanje rizicima u kojoj je bio zadužen za Adriatic regiju kao voditelj tržišta.

Režak je došao u IoT Net Adria u jeku priprema za Touchpoint – prvu Sigfox IoT konferenciju u Hrvatskoj, koja će u Zagrebu 16. svibnja 2019. ugostiti tehnološke stručnjake, developere hardvera i softvera kao i stručnjake iz poslovnog sektora s ciljem implementiranja IoT-a u svrhu poboljšanja poslovanja i rješavanja problema. Ujedno, Touchpoint konferencija trebala bi poslužiti i kao pokretač revolucionarnih promjena na hrvatskom tržištu u sektorima kao što su poljoprivreda, logistika, osiguranje i pametni gradovi.

Podijeli:

Vezane objave