Novi Alienware 15-inčni gaming laptop revolucionarnog industrijskog dizajna presvučen je legurama magnezija za jaču učinkovitost i mobilnost, dolazi u dvije boje, Epic Silver i Nebula Red, pružaju igračima vrhunsko iskustvo igre bilo gdje i bilo kako bez kompromisa vrhunskih performansi u rangu s moćnim PC gaming iskustvom.

Najnovija dopuna Dell Alienware gaming obitelji laptopa, Alienware m15 najlakši je i najtanji gaming laptop do sad.

Unatoč smanjenim dimenzijamai težini, taj laptop je zadržao svoje snažne gaming performanse kakve se i očekuju od Alienware tehnologije. Optimiziran za savršenu izvedbu, maksimalnu mobilnost i upečatljivog dizajna, razvojni tim je radio na tome da ga se upakira u okvir dimenzija 14.3×10.8’’ uz težinu od samo 2,16kg. Glatki dizajn uskog ekrana omogućava maksimalnu otkrivenost ekrana za što bolje iskustvo akcijskih scena tijekom igranja u kombinaciji sa sub-17-inčnom Alienware tipkovnicom mSerije s 1.4mm key travel, anti-ghosting tipkama I četiri Alien-FX zone.

Snagu m15 crpi iz 8. generacije Intel procesora i NVIDIA GTX 1060 OC i 1070 Max-Q grafičkih kartica sposobnih za VR I više, s dodatnom podrškom Alienware Graphics Amplifiera. Uz očekivani paket Alienware Command Centra I AlienFX prilagodljivih RGB osvjetljenja, Alienware Cryo-Tech 2.0. za učinkovito hlađenje novi Alienware ima bateriju uz koju se može igrati 17 sati.

Podijeli: