HP Inc. predstavio je novu seriju sve-u-jednom pisača HP DeskJet GT 5820/10 ciljanu na korisnike koji ispisuju velike količine materijala kod kuće i trebaju bežični pisač sa spremnikom tinte koji nikad ne staje.

„Korisnici koji ispisuju velike količine materijala kod kuće usmjereni su na učinkovitost te su u stalnoj potrazi za inovacijom koja snižava troškove i skraćuje prekide u radu“, rekao je distribution Business Manager HP Inc. Hrvatska Nikola Puljiz dodavši kako „nova serija HP DeskJet GT pruža pouzdan i kvalitetan ispis po nižoj cijeni te jednostavan bežični ispis i praktično punjenje spremnika tinte.“

Serija pisača HP DeskJet GT omogućuje ispis do 8.000 stranica s kompletom od 3 HP-ove bočice boje ili do 5.000 stranica s HP-ovom bočicom crne boje. Originalne HP-ove tinte posebno su formulirane za ispis jasnog teksta, te slika i fotografija živih boja koje su otporne na vodu i ne blijede kao i za ispis profesionalne kvalitete bez obruba.

Punjenje spremnika tinte čisto je i jednostavno zahvaljujući HP-ovom inovativnom sustavu punjenja bez proljevanja. Bočice se mogu jednostvno postaviti u spremnik bez potrebe za pritiskanjem. Prozirni spremnici tinte omogućuju jednostavno praćenje razine tinte.

Radni okoliš današnjice funkcionira na povezanim bežičnim uređajima. Novi sve-u-jednom pisač HP DeskJet GT 5820 korisnicima koji rade na daljinu omogućuje jednostavno povezivanje putem pametnih telefona i tableta. Za postavljanje pisača potreban je samo mobilni uređaj. Čak i bez bežične mreže značajka Wi-Fi Direct omogućuje izravno spajanje pisača na mobilni uređaj kod kuće.

Aplikacija HP All-in-One Printer Remote korisnicima omogućuje brzo slanje skeniranih dokumenata na račun e-pošte ili u pohranu u oblaku putem mobilnog uređaja. Imaju mogućnost jednostavnog ispisa s različitih uređaja, od uređaja Phone i iPad (putem značajke AirPrint) do pametnih telefona i tableta s operacijskim sustavima Android, Windows 8, Windows 10 i Google Chrome.

Novi sve-u-jednom HP DeskJet GT 5810 sadrži iste funkcije kao i HP DeskJet GT 5820, ali bez mogućnosti bežičnog spajanja.

Podijeli:

 

Vezane objave