Žakline Troskot, vlasnica slastičarnice Amelie i zaštitno lice kampanje Magenta 1 Business

Hrvatski Telekom predstavio je novu poboljšanu Magenta 1 Business ponudu. Riječ je o jedinstvenoj platformi koja objedinjava ne samo sve fiksne i mobilne telekomunikacijske usluge već i informatičke usluge te opremu potrebnu za rad poduzeću. Na taj način ona mogu potpuno digitalizirati svoj ured na jednom mjestu, što znatno olakšava i ubrzava poslovanje.

Osim poboljšanih mobilnih i fiksnih paketa, nova Magenta 1 Business ponuda pruža posebnu novost na tržištu Magenta 1 Bonus. Radi se o iznosu koji korisnik ima na raspolaganju svaki mjesec i koji može iskoristiti za neku od informatičkih usluga po vlastitom izboru – za najam opreme, sustav za pohranu i obradu podataka (Mini CRM), Microsoft Office 365, antivirusnu zaštitu, fiskalizaciju, Cloud Fax i dr. Na taj način korisnik može bez dodatnih troškova, jednostavno i iz prve ruke isprobati nove usluge i uvjeriti se u koristi koje one donose za njegovo poslovanje. Osim fleksibilnosti u odabiru usluga, Magenta 1 Business ponuda dodatno pruža i podršku prilikom korištenja. Korisniku su na raspolaganju stručno vodstvo u odabiru informatičkih usluga kada je to potrebno, a instalacija, 24/7 podrška i eventualni popravci su uključeni u mjesečnu naknadu.

Nova Magenta 1 Business digitalizira male i srednje tvrtke na najbržoj i najkvalitetnijoj mreži u Hrvatskoj. Kroz jednostavnije i još bogatije ponude i mjesečni poticaj, opremamo digitalne urede i tvrtke diljem Hrvatske te na taj način reinvestiramo natrag u digitalizaciju.“, poručio je član Uprave i glavni operativni direktor za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma Saša Kramar.

Tri su nova fiksna paketa prilagođena različitim potrebama poduzetnika – od Basic paketa s osnovnom brzinom od 20Mb/s za poduzetnike s jednostavnim telekomunikacijskim potrebama te dva Business paketa s uključenom brzinom do 100Mb/s i dodatnim sigurnosnim elementima poput 4G backupa, Internet zaštite i Sigurnosne pohrane podatka. Uz navedeno, u Business pakete je i novi profesionalni ruter, koji omogućava veći domet i brzinu WIFI mreže te siguran i pouzdan rad uz veći broj priključenih uređaja.

U mobilnoj ponudi je ukupno pet novih tarifa. Primjerice, nova tarifa Excusative nudi neograničene razgovore unutar Hrvatske i prema cijeloj EU, dodatne minute za razgovore prema regiji te ima uključeno 300GB za surfanje na mobilnom uređaju. Novost u mobilnoj ponudi su i fleksibilni paketi podatkovnog prometa, koji omogućavaju da korisnici svaki mjesec unutar odabrane tarife mogu birati iznos GB koji im je potreban za nesmetano poslovanje.

Predstavljen je i potpuno novi portal Moj Telekom Poslovni, koji omogućava korisnicima jasan pregled te jednostavno i brzo upravljanje svim uslugama i računima online putem pametnih telefona, laptopa i tableta. Osim što jednostavno mogu uključiti novu uslugu ili primjerice dodati novog zaposlenika kao korisnika, u slučaju poteškoća moguća je online prijava smetnje i praćenje njenog rješavanja u realnom vremenu.

Podijeli:

Vezane objave