Dell EMC je najavio novu generaciju najprodavanijih poslužitelja u svijetu kako će pomoći njihovim klijentima ubrzanje IT transformacije. Novi su poslužitelji nedavno prikazani na Dell EMC Worldu 2017.

Nova 14. generacije Dell EMC PowerEdge poslužiteljskog portfelja tvori skalabilnu, automatiziranu i sigurnu računalnu platformu za tradicionalne i cloud-nativne aplikacije, dizajnirane za bazi novih Intel Xeon Scalable procesorima.

Skalabilna poslovna arhitektura Dell EMC PowerEdge poslužitelja pomaže korisnicima da učinkovito odgovore na nove zahtjeve u poslovnom okruženju pomoću boljih performansi za tradicionalna, virtualna i cloud-nativna radna opterećenja u softverski-definiranom podatkovnom centru. Novi Dell EMC PowerEdge portfelj poslužitelja, visoko-optimiziran za (NVMe) pohranu, pomaže korisnicima ubrzati raspodjelu softverski-definirane pohrane podataka i stack-ove hiper-konvergirane infrastrukture

Inteligentna automatizacija Dell EMC PowerEdge poslužitelja omogućuje IT profesionalcima da se koncentriraju na kritične radnje koje daju veću korisničku i poslovnu vrijednost. OpenManage Enterprise sa snažnim RESTful API, nudi alate za automatsku dodjelu, osvježavanje, motrenje i održavanje.

Dell EMC prvi je uveo root-of-trust načelo unutar posljednje dvije generacije svojih PowerEdge poslužitelja. Robusna cyber-otporna arhitektura omogućuje korisnicima da zaštite, otkriju, oporave i umirove PowerEdge poslužitelje.

U suradnji s Intelom, Dell EMC donosi Intel Xeon Scalable procesore u Dell EMC PowerEdge 14. generaciji poslužitelja. S 27 posto više CPU jezgri i 50 posto više memorijske propusnosti, klijenti koji koriste Dell EMC PowerEdge 14. generaciju poslužitelja mogu ubrzati performanse kritičnih aplikacija i radnih opterećenja. Najnaprednija serija Dell EMC PowerEdge poslužitelja uključuje rack i blade kućišta.

PowerEdge poslužitelji također su temelj Dell EMC rješenja. Dell EMC vodeća rješenja i platforme u industriji također će imati korist od snage i sigurnosti ove nove generacije PowerEdge poslužitelja. Poslužitelji će biti inkorporirani u uređaje za pohranu i podatkovne uređaje, hiper-konvergirane uređaje i serije, hibridne cloud platforme, ready nodove i bundlove i ostala Dell EMC rješenja.

Te integracije su nešto više od samog rada softvera na hardveru. Sa svojim svjetski poznatim i industry-leading portfeljem softvera i hardvera, Dell EMC je u stanju omogućiti softver menadžment alat koji pruža uvid u hardver kako bi optimizirao njegov rad, kao i temeljno testiranje zajedničkog rada softvera i hardvera.

Novi poslužitelji bit će temelj Dell EMC rješenja koja su koristila prijašnju PowerEdge generaciju, poput VxRail Appliances, VxRack Systems, XC Series, vSAN ReadyNodes, ScaleIO Ready Nodes, IsilonSD Edge i ECS (Elastic Cloud Storage).

Dodatno, bit će dostupni u mnogo novih Dell EMC rješenja i platformi, uključujući Data Domain Appliance, CloudArray, Ready Bundles, Ready Systems, Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud, Dell EMC Native Hybrid Cloud i Dell EMC Cloud za Microsoft Azure Stack.

Podijelite: