Veracomp d.o.o. je sklopio sporazum o distribuciji s njemačkom tvrtkom MailStore. Ovim sporazumom Veracomp postaje jedini distributer rješenja tvrtke MailStore u Adriatic regiji. MailStore je tvrtka specijalizirana za razvoj inovativnih rješenja za lokalno arhiviranje e-pošte namijenjenih malim i srednjim poduzećima, te nudi namjenski proizvod davateljima usluga koji žele stvoriti nove ponude s prilagodljivim modelom plaćanja temeljene na tehnologiji arhiviranja e-pošte.

Rješenje MailStore korisnicima omogućuje arhiviranje poruka e-pošte neovisno o sustavu kojim se koriste i osigurava mnoge druge prednosti, kao što su zaštita od gubitka podataka ili neovlaštenog pristupa porukama e-pošte, čime pomaže povećati produktivnost vašeg poslovanja, smanjiti troškove IT-a i ubrzava usklađivanje sa sve većim brojem propisa o e-pošti.

Zašto MailStore?

Aleksandar Stančin, član uprave tvrtke Veracomp: “Organizacije danas ulažu značajne napore u arhiviranje e-pošte iz praktičnih razloga, ali i kako bi ostvarile zakonsku usklađenost s novim propisima. MailStore ih oslobađa tog tereta na jednostavan i nenametljiv način, omogućujući organizacijama da pohranjuju svoju e-poštu u sigurnom sustavu koji je zaštićen od neovlaštenog pristupa i nudi višestruke pogodnosti, kao i odlično korisničko iskustvo. Jeste li ikada zametnuli poruku e-pošte ili ste je trebali brzo pronaći? MailStore otklanja sve takve probleme.”

Saznajte više o MailStore rješenjima.

Podijeli:

Vezane objave