Dell EMC predstavio je Dell EMC PowerVault ME4 seriju, novu generaciju rješenja za pohranu podataka namijenjenih malim i srednjim tvrtkama (SME). Serija PowerVault ME4 može pomoći organizacijama modernizirati IT i povećati performanse aplikacija, pri tome nudeći raznovrsne poslovne mogućnosti u uređaju koji je jednostavan, brz i pristupačan. Prema novim podacima IDC-a, udio prihoda tvrtke Dell na globalnom tržištu uređaja za pohranu podataka je 31,6%, u segmentu vanjske pohrane podataka veći je od sljedećih šest konkurenata zajedno uz Dell EMC instaliranu bazu s više od 400.000 PowerVault jedinica širom svijeta.

Male i srednje tvrtke imaju slične potrebe kao I veće tvrtke, ali moraju ispuniti te potrebe usprkos manjim proračunima i s manje IT stručnjaka. Balansiranje cijena i izvedba stvarnost je za te organizacije što im olakšava odabir rješenja za pohranu koja su jednostavna za upotrebu i upravljanje. Dell EMC dizajnirao je PowerVault ME4 seriju kako bi zadovoljila ove potrebe nudeći bogat, ali pristupačan raspon pohrane koji je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

PowerVault ME4 serija donosi značajno povećanje u odnosu na prethodna rješenja tvrtke Dell EMC u odnosu na kapacitet, performanse, jednostavnost i značajke. Dell EMC dizajnirao je PowerVault ME4 s 75% više pogona za povećanje sirovog kapaciteta za 122$, a istodobno povećava i IOPS performanse za 4 puta.

Idealno je rješenje za širok raspon block-based slučajeva pohrane podataka kao što su video nadzor, HPC, virtualizacija / VDI, unos SAN, konsolidacija niske cijene, video uređivanje, NoSQL baze podataka, izravno priključene i OEM rješenja.

Serija PowerVault ME4 sastoji se od ponude rješenja za početne razine poslovanja koja nudi  performanse i značajke jednake onima u poslovnoj klasi, uključujući:

  • Fleksibilne Array konfiguracije – tri modela nude od 12 do 84 pogona za pohranu koji mogu biti konfigurirani od 0-100% flash I podržavaju bilo koju kombinaciju SSD-ova i HDD-ova. Time se osiguravaju sposobnosti za postizanje optimalnih performansi i niskih vremena odziva
  • Kapacitet i performanse na poduzetničkoj razini – PowerVault ME4 Series može se nadograditi do 4PB i i 320.000 IOP-ova
  • Sveobuhvatni softver – sve što je potrebno za upravljanje i zaštitu podataka za pokretanje poslovanja, uključujući ugrađenu zaštitu podataka i integraciju s VMware vCenterom i SRM, šifriranje razine i više

Integracija s jednim dobavljačem – Integracija s Dell EMC PowerEdge 13. i 14. generacijom pojednostavljuje izazove proširenja kapaciteta poslužitelja, pružajući poslovnim aplikacijama pouzdan pristup velikim brzinama podataka u SAN ili DAS okruženjima.

Svaki aspekt PowerVault ME4 dizajniran je za jednostavnu uporabu. Brza instalacija za klijente u roku od 15 minuta i jednako toliko vremena za konfiguriranje i početak spremanja podataka kao hibridne ili sve flash pohrane. Upravljanje PowerVault ME4 serijom je jednostavno s novim korisničkim sučeljem HTML5, omogućujući korisnicima da upotrebljavaju web-preglednik s bilo kojeg mjesta za upravljanje zajedničkim zadacima upravljanja kao što su konfiguriranje i upravljanje profilima pohrane i mrežnih veza, odgovaranje na upozorenja i još mnogo toga.

Svaki regulator za pohranu PowerVault ME4 serije pokreće dvojezgreni procesor Intel Broadwell. Svako polja podržava više protokola, uključujući Fibre Channel, iSCSI (i SFP +) i SAS povezanost domaćina.

Podijeli:

 

Vezane objave