Nokia je predstavila prvi portfelj samooptimizirajućih mrežnih Wi-Fi 6 rješenje na svijetu s certifikatom EasyMesh za davatelje telekomunikacijskih usluga (CSP). Uređaji imaju mogućnost optičke konekcije na mrežu (FWA). Funkcioniraju na softverskoj samooptimizaciji kako lokalne povezivosti tako i mrežnoj samooptimizaciji zasnovanoj na cloudu.

Novi portfelj Nokijinih Wi-Fi 6 rješenja ima za 40 posto veću propusnost, niže kašnjenje (latenciju) i bolje performansama Wi-Fi povezanosti kao što su povezivost (Nokia WiFi Mesh Middleware) više korisnika u Wi-Fi odašiljač. Portfelj uređaja Wi-Fi 6 koristi mnoge iste tehnologije kao i 5G, što ga čini idealnim za prenošenje podataka s mobilnih uređaja 5G.

Nokia WiFi Mesh Middleware ugrađen je u operativni sustav uređaja Nokia Wi-Fi 6. Uloga mu je automatski i autonomno rješavanje svih probleme s Wi-Fi performansama, uključujući smetnje i zagušenja. Ta Wi-Fi optimizacija u stvarnom vremenu osigurava odabir najboljih kanala i opsega koji pružaju najbržu i najpouzdaniju vezu za svakog korisnika i svaki uređaj. Svi su uređaji certificirani za EasyMesh i uključuju značajke dodane vrijednosti, poput inteligentnog odabira kanala i podataka bežične veze.

Portfelj Nokia Wi-Fi 6 uključuje:

-- tekst se nastavlja nakon oglasa --

 

– Nokia ONT G-2426G-A i XS-2426G-A: dvopojasni ONT-ovi s mogućnošću povezivanja s GPON-om i XGS-PON;

– Nokia Wi-Fi Beacon 2 i Beacon 6: dvopojasna AX1800 i tropojasna AX4200 mrežna pristupna točka s Ethernetom i Wi-Fi uzlaznom vezom za proširenje mreže;

– Nokia FastMile 5G Gateway 3 i 5G Gateway 3.1: dvopojasna mrežna pristupna točka s mogućnošću AX3600 s 5G uzlaznom vezom s antenama s velikim pojačanjem signala i inteligentnim usmjerenjima.

Podijeli:

 

 

Vezane objave