Epson će na sajmu ISE u Amsterdamu (od 6. do 9. veljače 2018.) predstaviti i demonstrirati nekoliko novih proizvoda u najvišoj klasi instalacijskih te projektora za sektor oglašavanja i korporativni sektor. Uz nove modele na sajmu će biti prikazani i aktualni modeli svestranih laserskih 3LCD video projektora iz vrhunskog asortimana za tržišta korporativnih korisnika, obrazovanja i instalacijskih projektora. Uz to će biti predstavljene i najnovije pametne naočale Moverio.

Epson je na prošlogodišnjem sajmu ISE 2017 dobio priznanje za najbolji veliki štand (Best Large Stand) koje je bilo dijelom nagrada ISE Stand Design Awards. Priznanja dodjeljuje ISE u suradnji s magazinom Exhibitor. Usto, Epson je dobio priznanja za instalacijske laserske projektore, kompaktne mobilne projektore i pametne naočale Moverio. Na ISE 2018 Epson će predstaviti neke od najspektakularnijih dizajna mapiranja projekcija, uz funkciju pretapanja slike putem više primjeraka projektora EB-L25000U.

Epson će na sajmu pripremiti i prostorije sa situacijama stvarne uporabe video projektora u kojima će smjestiti nove i postojeće projektore u sobu za sastanke, učionicu, demonstracijsku sobu i slične situacije. Među predstavljenim modelima biti će projektori iz serija EB-700U i EB-L1000.

Podijeli:

Vezane objave