Neos je osvojio Tech Data nagradu Sales performance in 2017, u kategoriji Oracle Total Revenue na Tech Data Solution Days održanim u Opatiji 7. i 8. lipnja. Nagradu su primili Neos direktori, Davorin Capan (CEO), Mario Mrljić (CTO) i Dražen Marković (CSO). Neos je bio platinum sponzora Oracle Innovative Technologies Summita.

Na Tech Data Solution Days su predstavljena najbolja rješenja od strane Oracle, IBM i Lenovo partnera. S preko 15 renomiranih imena, ovogodišnji događaj u Opatiji su obilježila predavanja vezana uz migraciju poslovanja u cloud, monetizaciju podataka upotrebom poslovne inteligencije i analitike te na koji način širiti svoje poslovanje pomoću digitalne transformacije.

Oracle Innovative Technologies Summit 2018 okupio je brojne stručnjake iz cijele regije te je imao preko 250 posjetitelja. Summit pod nazivom Next is Now – Explore Tomorrow Today otvorio je čelni čovjek Oraclea za Adriatic regiju Marin Tadić.

Posjetitelji su imali priliku čuti koje su novosti vezane za Oracle Cloud, na koji način implementirati pojedina rješenja te kako prebacivanjem svog poslovanja u cloud mogu postići maksimalnu razinu digitalne transformacije svog poslovanja. Pored Marina Tadića, na Sumitu je govorio i potpredsjednik tvrtke za razvoj i tehnologiju poslovanja u Cloud za područje Europe, Bliskog istoka i Afrike te azijsko-pacifičku regiju Alain Ozan. On je u svom predavanju naveo novosti vezane za Oracle Cloud te istaknuo da je transformacija i modernizacija poslovanja u cloudu kao i zaštita podataka čija vrijednost raste unutar poslovanja, postala nužnost.

Neos CEO, Davorin Capan održao je prezentaciju o Neosovoj migraciji u Oracle Cloud koju je popratio kratkim videom vezanim uz Neos ARP (Automated Resource Provisioning) rješenje. Prisutni su mogli vidjeti cijeli proces same migracije u cloud i način na koji je posložena cijela cloud infrastruktura.

Podijeli:

 

Vezane objave