Neos je osvojio Oracle nagradu Partner of the Year, Customer Advocacy – Joint Winner na CEE Oracle Partner Dayu održanom u Bukureštu. Obzirom na tempo kojim cloud diktira proces transformacije i digitalizacije, i taj event je bio posvećen „putovanju u cloud“ što je jedna od glavnih Oraclovih vodilja Journey to the Cloud.

Među Oracle elitom i Neos se ponovno istaknuo kao vrijedan partner što je potvrdio i Neosov CEO, Davorin Capan u svom predavanju o Neos uspješnoj cloud transformaciji. U svom predavanju je prikazao Neosov put u cloud te trud Neos tima oko izgradnje cloud kompetencija od prve cloud demo/test instance prije više od godine dana, stjecanja Oracle IaaS specijalizacije do samog prebacivanja poslovanja u cloud.

Upravo to je prepoznato od strane Oracla. Na predavanju je ujedno i objašnjen način na koji je Neos migrirao poslovne procese u cloud za klijenta Hrvatski novčarski zavod. Migracija poslovanja HNZ-a u cloud je iskorak u ostvarivanju integriranog cloud rješenja te njegova implementacije.

Oracle je snimio i video o uspješnoj cloud implementaciji u kojem Davorin Capan navodi prednosti migracije u cloud. Neos video o toj uspješnoj cloud transformaciji možete pogledati na http://www.neos.hr/journey-to-cloud/

Događaj u Bukureštu su obilježili renomirani Oracle govornici poput Jean Marc Gottero (Vice President EMEA Alliances & Channels Cloud Sales & Strategy) i Demetris Skourides (Alliance & Channels Cloud Transformation & Platform Solutions Leader). Neos su osim Davorina Capana predstavljali i  Mario Mrljić (CTO), Davor Stanić (Executive Manager) te Mario Nimac (Delivery Manager).

Podijeli:

 

Vezane objave