U organizaciji Oracle Hrvatska i Neosa 4. prosinca 2019. godine u hotelu Hilton Garden Inn Zagreb održan je Oracle Neos Motion 2020. na kojem su predstavljena poslovna rješenja i usluge koji obuhvaćaju sistemsku infrastrukturu, razvoj aplikacija, analitiku podataka i integraciju u oblak koji se temelje na relacijskih i platformama za velike skupove podataka u okruženjima oblaka i lokalne infrastrukture.

Naglasak je stavljen na servise i rješenja za cloud okoline bilo za javni, hibridni ili privatni cloud, a Neos se predstavio kao kompetentan partner za usluge instalacije, implementacije, migracije.

Predstavljeni su uspješne implementacije Oracle rješenja u HEP-u i Croatia posigiranju.  Vesna Buljan iz HEP-a predstavila je projekt bigEVdata – IT rješenje E-mobilnosti, platforme za analitiku velikih skupova podataka dok je Davor Jambrešić predstavio projekt Croatia osiguranja o implementaciji Exadate kojemu je cilj unapređenje poslovnih procesa.

Iz Oraclea fokus je stavljen na mikroservisnu arhitekturu, o čemu je detaljno govorio Ivan Delić, dok je Morana Butković prezentirala novosti vezane za najnoviju generaciju Exadata platforme za upravljanje podacima.

Neos je predstavio cloud rješenja na kojima intenzivno radi,  Procurement Insight za uporabu napredne analitike za optimizaciju procesa nabave te CloudVane, rješenje za upravljanje troškovima clouda.

Podijeli:

 

Vezane objave