Na nedavno održanoj Tech Data Solution Days SEE u Umagu NEOS je proglašen najuspješnijim Oracle Partnerom na teritoriju južne i jugoistočne Europe za 2018. godinu, jer se svojim rastom i specijalizacijama istaknuo među Oracle partnerima u regiji.

Nagradu Oracle Total Revenue 2018. su preuzeli Davorin Capan (CEO), Dražen Marković (CSO) i Mario Mrljić (CTO).

Neosu to nije prva nagrada, od mnoštva priznanja može se istaknuti proglašenje najboljom Data Analytics kompanijom na svijetu na Oracle Open World konferenciji u San Franciscu. To pokazuje da napredna analitika, uz razvoj aplikacija i primjenu cloud rješenja za velike globalne tvrtke čine osnovicu njihovih kompetencija i znanja.

Neos je nedavno u svoj portfelj uključio četiri nove Oracle specijalizacije što pokazuje iskustvo u prodaji, implementaciji i razvoju rješenja na tim platformama, ali je pomoglo i osvajanju ove prestižne nagrade:

  • Oracle Business Analytics Cloud Platform Specialization – platforma za poslovnu analizu i podršku odlučivanju koja korisnicima olakšava donošenje odluka kroz kvalitetne uvide u podatke tvrtke.
  • Oracle Data Integration Cloud Platform Specialization – platforma pruža sigurnu integraciju podataka iz svih sustava i procesa tvrtke, kao podlogu za napredne analize uz smanjenje troškova obrade podataka.
  • Oracle Database Appliance Specialization – ODA je sustav optimiziran za razvoj i/ili implementaciju rješenja za Oracle bazu podataka, kada nisu potrebni visoko raspoloživi sustavi kao Oracle Exadata.
  • Oracle Solaris 11 Specialization – najnovija inačica Solaris operativnog sustava s mnoštvom novih mogućnosti.

Na konferenciji su predstavljeni IT trendovi za koje se predviđa da će voditi industrije u budućnosti kao što su umjetna inteligencija, strojno učenje, sve inteligentniji digitalni asistenti, blockchain i novosti vezano uz cloud platforme.

Neos već petnaest godina bilježi uzastopni rast u svim aspektima poslovanja – broju zaposlenika, prometu, prihodima, dobiti, te broju korisnika koji su tvrtku prepoznali kao stručnog i pouzdanog partnera u unapređenju vlastitog poslovanja.

Razlog njihovog rasta prije svega je kvaliteta rješenja za srednje velike tvrtke koje posluju u Hrvatskoj i Adriatic regiji, te kompanije s globalnim prisustvom.

Podijeli:

 

Vezane objave