U San Franciscu je održan Oracle Open World 2017, najveća tehnološka konferencija s motom „Your tomorrow, today“. Po prvi puta Neos se predstavio Oracle svijetu u vlastitom izložbenom prostoru na konferenciji u centru Moscone West. Neosov tim su činili Davorin Capan (CEO), Mario Mrljić (CTO), Davor Stanić (executive manager), Mario Nimac (delivery manager) te iz sektora prodaje i marketinga Ivana Ćirić Kovačević i Lada Lukavec Vidić.

Neosov tim je na konferenciji predstavio Neos kao vodeću Oracle tvrtku u EMEA regiji. Osim predstavljanja same tvrtke, Neosov tim je ujedno i prezentirao svoje produkte Neos profitability Insight, Neos Data Integration, Neos SNA for Telco, ADF KickStart te niz studija slučaja  na kojima je uspješno pokazao svoju stručnost i znanje.

Na konferenciji je sudjelovalo preko 60 tisuća sudionika, govornika i posjetitelja iz cijelog svijeta. Održano je preko 2500 predavanja i prezentacija s naglaskom na ultimativno Cloud iskustvo. Naglasak na Cloudu se mogao osjetiti i u uvodnom govoru koji je održao Mark Hurd, Oracle CEO koji je naglasio kako apsolutno podupire klijente koji koriste Cloud kako bi poboljšali i ubrzali svoje poslovanje.

Novost na konferenciji je uvođenje Exchangea gdje je stavljen naglasak na razmjenu i prikupljanju ideja i stvaranju što više poslovnih prilika inovacijama. Ideja koja je potaknula organiziranje Exchangea je da se razmisli o tradicionalnim konferencijama i dosadašnjem načinu rada te da se od toga stvori okruženje koje će pružati aktivno učenje, razmjenu ideja, ujedinjavanje partnerstva i tehnologije u jedno mjesto koje će od sada postati mjesto koje se nikako ne može niti smije propustiti.

Podijeli:

 

Vezane objave